Waterman 2015 Horoscoop

Algemeen

Tijdens dit jaar zal er van alle kanten veel druk op je komen. Verzamel al je kracht en energie en zie de wereld tegemoet met al je macht. Luister naar je innerlijke stem, anders kunnen dingen zich tegen je gaan keren. Overdrijf niet met zowel werk als vrijetijdsbesteding.
Durf jezelf zelfverzekerd uit te drukken tegenover anderen en maak gebruik van alle kansen die je tegenkomt. Je zou anders zo maar iets groots kunnen missen. Werk dat al lange tijd gedaan moet worden kan nu vleugels krijgen. Socializen neemt een groot deel van je tijd in beslag dit jaar. Jupiter helpt je om je ambities en idealen op te zoeken Saturnus zal je creativiteit en talenten naar voren brengen. Een stillere periode wacht je rond het einde van het jaar, wees hier ook op voorbereid

Carrière

Je professionele leven zal kalm zijn, en de dingen blijven hun gangetje gaan zoals ze ook afgelopen jaren deden. Maar het is niet altijd rozengeur en maneschijn´┐Ż Zaken kunnen wat verhit raken en er zullen veranderingen plaatsvinden. Je zult veel ervaring opdoen in deze tijd op werkgebied. Je zult je energiereserves moeten gebruiken om hoger te klimmen op de professionele ladder. Degenen in de zaken zullen veel groei zien, vooral aan de zijkanten. Blijf kalm en zet je creatieve talenten in voor betere kansen in je carrière.

Relaties

Gedurende 2015 zal je liefdesleven stabieler en gezonder zijn. Er zijn echter ook wat donkere momenten voorspeld, waarin tijdelijke vervreemding of kleine problemen kunnen voorkomen. Er zullen momenten van onzekerheid zijn. Vrienden spelen een grote rol wat de invloed op je relatie betreft. De laatste helft van het jaar zul je beginnen te settelen met een ideale levenspartner. Bepaalde beslissingen aangaande relaties zullen genomen moeten worden om toekomstige problemen te voorkomen. Betere communicatie is dit jaar de sleutel voor een goede relatie.

Financiën

Gedurende dit financiële jaar zal de rit rustiger en stabieler worden. Stel je prioriteiten en focus je op wat er te doen is. Ontwijk onnodige extravagantie in je leven en hou je uitgaven in de gaten. Geef bepaalde aankopen op om je budget stabiel te houden. Het midden van het jaar vraagt om allerlei bestedingen en het zal een moeilijke periode zijn om je uitgaven terug te dringen. Sluit geen compromissen omtrent je spaargeld. De laatste helft van het jaar voorspelt uitgaven gerelateerd aan onroerend goed en investeringen. Zaai om later te zaaien, waterman.

Gezondheid

Je gezondheid zal je in het algemeen niet teleurstellen dit jaar. De planeten ondersteunen je immuunsysteem en je zult merken dat je in prima gezondheid blijft door het hele jaar. Ontspan je lichaam en geest regelmatig. Vermijd gulzigheid met voedsel en andere slechte gewoonten als die het, aangezien die waarschijnlijk hun gevolgen voor je gezondheid kunnen hebben. Begin met een sport naar keuze om je een hoognodige work-out te geven. Dieet en sport zijn nodig om je fysiek in orde te houden gedurende het jaar. Over het hele jaar zul je positieve resultaten krijgen op dit gebied, zonder grote problemen waarom je je zorgen hoeft te maken.