Search Results for: Saturnus (20)

2024 Planetaire invloeden op Stier

29 Nov 2023

Stier, je hebt de eer om Uranus te hosten van 2018 tot 2026. Uranus zou in jouw sterrenbeeld in de retrograde fase zijn, aangezien 2024 begint tot eind januari. In september gaat het opnieuw retrograde, om de fase in het daaropvolgende jaar te be�indigen.

2024 Planetaire invloeden op Ram

28 Nov 2023

De Zon, de gever van leven, komt op 21 maart 2024 in uw teken en zou hier de komende maand aanwezig zijn, als voorbode van het Ram-seizoen. Je zou de hele lente in de schijnwerpers staan en geladen zijn met positieve gevoelens.

2024 - Planetaire invloeden op de sterrenbeelden

27 Nov 2023

2024 lijkt in meer dan een opzicht behoorlijk veelbewogen te zijn, met een groot aantal planeetinvloeden op het aambeeld. Jupiter, de planeet van expansie en wijsheid, bevindt zich in Stier als het jaar begint en verschuift dan eind mei van positie naar het huis van Tweelingen.

Rahu-Ketu Peyarchi Palangal (2023-2025)

02 Nov 2023

De knooppunten van de maan, namelijk de Noord-Node en de Zuid-Node, ook wel Rahu-Ketu genoemd in de Indiase of Vedi astrologische transit in 2023 op 1 november. Rahu zou van het teken Mesha Rasi of Ram naar Meena Rasi of Vissen gaan.

Chariklo - Graceful Spinner - de asteroide van genezing en gratie

23 May 2023

Chariklo met het asteroide nummer 10199 is een van de grootste Centaurs die tot nu toe is ontdekt. Centauren zijn kleine lichamen net buiten ons zonnestelsel.

Beste en slechtste plaatsingen voor de planeten in de astrologie

11 Mar 2023

In de astrologie krijgen de planeten, wanneer ze in bepaalde huizen worden geplaatst, aan kracht en in bepaalde huizen brengen ze hun slechtste eigenschappen naar boven.

Darakaraka - Vind de geheimen van uw echtgenoot. Zoek uit wanneer je gaat trouwen

08 Mar 2023

In de astrologie wordt de planeet met de laagste graad in iemands geboortehoroscoop de partnerindicator genoemd.

Zielenplaneet of Atmakaraka, ken het verlangen van je ziel in astrologie

20 Feb 2023

In de astrologie is er ��n planeet in je geboortehoroscoop die de Soul Planet wordt genoemd. In de Vedische astrologie wordt het Atmakaraka genoemd.

Aardbevingen in Turkije - Is er een kosmische connectie?

17 Feb 2023

De aardbeving die de landen Turkije en Syri� in de vroege uren van 6 februari 2023 op zijn grondvesten deed schudden, was een enorme tragedie van grote proporties die de menselijke geest niet kan doorgronden.

Alle planeten zijn nu Direct, wat betekent het voor jou

25 Jan 2023

Het jaar 2023 begon met een groot aantal planeten die retrogradeerden. Uranus en Mars gingen direct in de loop van januari 2023 en Mercurius was de laatste die direct ging op 18 januari en voltooide de retrograde fase.

Navigeren door het rare Waterman-seizoen

23 Jan 2023

Van half december tot half januari ging de zon door het teken Steenbok, een aardse verblijfplaats. Bij Steenbok draait alles om werk en doelen.

Vind uw dominante planeet in astrologie en plaatsingen in de geboortehoroscoop

22 Jan 2023

In de astrologie wordt meestal gedacht dat het zonneteken of de heersende planeet of de heerser van de Ascendant het tafereel domineert. Dat is echter niet altijd zo.

Cazimi - di tengah-tengah Matahari

18 Jan 2023

Cazimi adalah istilah zaman pertengahan, ia berasal dari istilah Arab untuk

Cazimi - in het hart van de zon

18 Jan 2023

Cazimi is een middeleeuwse term, het komt van de Arabische term voor

Wat gebeurt er als planeten verbranden in de astrologie?

17 Jan 2023

Wanneer een planeet tijdens zijn baan om de zon heel dicht bij de zon komt, zou de enorme hitte van de zon de planeet verbranden.

Belangrijke astrologische datums voor het jaar 2023, belangrijke astrologische gebeurtenissen 2023

04 Jan 2023

Het nieuwe jaar 2023 brengt waarschijnlijk grote veranderingen met zich mee. Belangrijke planetaire krachten spelen een rol en zullen de toon zetten voor het komende jaar. De eclipsen, de retrogrades van de planeten en de transits van de grote en kleine planeten zouden ons behoorlijk dramatisch be�nvloeden.

Sterrenbeelden die meestal succesvol zijn in het leven

02 Jan 2023

Mensen denken dat succesvol zijn in het leven alles te maken heeft met geluk. Soms wint hard werken van geluk, en soms omgekeerd. Het kost tijd om erachter te komen wat je echt wilt doen en nastreven in het leven en hard werken.

Saturnus in de Twaalf Huizen (12 Huizen)

27 Dec 2022

De plaats van Saturnus in de geboortehoroscoop geeft het gebied aan waarin u waarschijnlijk zware verantwoordelijkheden op u zult nemen en obstakels zult tegenkomen. Saturnus is de planeet van beperkingen en beperkingen, en zijn positie markeert de plek waar moeilijke uitdagingen in de loop van ons leven zullen worden aangegaan.

Manieren om een Saturn Transit te overleven

24 Nov 2022

Wanneer Saturnus passeert, zou het een tijd zijn voor levenslessen. Dingen vertragen, er zouden vertragingen en allerlei soorten hindernissen zijn.

Oorzaken van het uiteenvallen van het huwelijk volgens astrologie

17 Aug 2021

We hebben gezien dat koppels zo verliefd waren en vervolgens gingen scheiden. Maar wat als we u vertellen dat astrologie u al het rode signaal geeft als er iets mis is met uw huwelijk?