Search Results for: Aarde (9)

De astrologie van de zomerzonnewende - Verwelkom de zomer in stijl

03 Jul 2023

Zomerzonnewende is een dag in de zomer, hoogstwaarschijnlijk op 21 juni, tijdens het Kreeftseizoen wanneer de zon op het hoogste punt aan de hemel staat. Hierdoor wordt de dag langer dan de nacht.

Elementaire zonneteken- en maantekencombinaties - Elementencombinaties Astrologie

09 May 2023

Volgens de astrologie vormen de vier elementen vuur, aarde, lucht en water het hele universum. Mensen hebben een neiging tot bepaalde elementen op basis van de planetaire posities en de huisplaatsingen in hun geboortehoroscoop.

Aardbevingen in Turkije - Is er een kosmische connectie?

17 Feb 2023

De aardbeving die de landen Turkije en Syri� in de vroege uren van 6 februari 2023 op zijn grondvesten deed schudden, was een enorme tragedie van grote proporties die de menselijke geest niet kan doorgronden.

Alle planeten zijn nu Direct, wat betekent het voor jou

25 Jan 2023

Het jaar 2023 begon met een groot aantal planeten die retrogradeerden. Uranus en Mars gingen direct in de loop van januari 2023 en Mercurius was de laatste die direct ging op 18 januari en voltooide de retrograde fase.

Belangrijke astrologische datums voor het jaar 2023, belangrijke astrologische gebeurtenissen 2023

04 Jan 2023

Het nieuwe jaar 2023 brengt waarschijnlijk grote veranderingen met zich mee. Belangrijke planetaire krachten spelen een rol en zullen de toon zetten voor het komende jaar. De eclipsen, de retrogrades van de planeten en de transits van de grote en kleine planeten zouden ons behoorlijk dramatisch be�nvloeden.

Sterrenbeelden die meestal succesvol zijn in het leven

02 Jan 2023

Mensen denken dat succesvol zijn in het leven alles te maken heeft met geluk. Soms wint hard werken van geluk, en soms omgekeerd. Het kost tijd om erachter te komen wat je echt wilt doen en nastreven in het leven en hard werken.

Zonsverduistering - wat betekent het astrologisch?

02 Dec 2022

Zonsverduisteringen vallen altijd op nieuwe manen en zijn portalen van een nieuw begin. Ze openen nieuwe wegen voor ons om te reizen. Zonsverduisteringen herinneren ons aan het doel hier op planeet aarde. Zonsverduistering inspireert ons om zaden te zaaien die later in ons leven vruchten zouden afwerpen.

Maansverduistering - Rode maan, Totale zonsverduistering, Gedeeltelijke zonsverduistering, Penumbral uitgelegd

25 Nov 2022

Verduisteringen brengen grote veranderingen in ons leven teweeg en ze zijn de oorzaak van evolutie rondom. Volgens de astrologie zijn verduisteringen transformerende perioden die snelle en plotselinge veranderingen teweegbrengen.

Tijdens zonsverduistering en maansverduistering

24 Nov 2022

De verduisteringen zijn zeldzame en interessante hemelse gebeurtenissen. In elk typisch jaar kunnen we een paar maan- en zonsverduisteringen hebben. Deze twee soorten verduisteringen zijn zeer belangrijk voor de mens, zowel astronomisch als astrologisch.