Search Results for: geboortehoroscoop (12)

Zielenplaneet of Atmakaraka, ken het verlangen van je ziel in astrologie

20 Feb 2023

In de astrologie is er ��n planeet in je geboortehoroscoop die de Soul Planet wordt genoemd. In de Vedische astrologie wordt het Atmakaraka genoemd.

Pallas Athena in je horoscoop - los levensproblemen op met behulp van Pallas Astrologie

10 Feb 2023

Pallas, ook wel Pallas Athena genoemd, is een astero�de die regeert over wet, creativiteit en intelligentie in astrologische studies.

Vind uw dominante planeet in astrologie en plaatsingen in de geboortehoroscoop

22 Jan 2023

In de astrologie wordt meestal gedacht dat het zonneteken of de heersende planeet of de heerser van de Ascendant het tafereel domineert. Dat is echter niet altijd zo.

Wat betekenen graden in de astrologie? Op zoek naar diepere betekenissen in een geboortehoroscoop

03 Jan 2023

Heb je je ooit afgevraagd wat de cijfers vertegenwoordigen in de zodiac-plaatsingen van je geboortehoroscoop? Welnu, deze worden graden genoemd en geven de exacte positie van de planeten aan toen je werd geboren.

Doden of gedood worden? 22e graad in astrologie voor positieve manifestaties

02 Jan 2023

Heb je ooit de getallen opgemerkt naast de plaatsingen van de dierenriem in je geboortehoroscoop, deze worden graden genoemd. De 22e graad die in astrologiekaarten wordt gevonden, wordt soms de te doden of gedood worden graad genoemd.

De 7 soorten astrologiekaarten - uitgelegd met afbeeldingen

07 Dec 2022

Een geboortehoroscoop of geboortehoroscoop is een kaart die laat zien waar de planeten aan de sterrenhemel stonden op het moment van je geboorte. Het analyseren van de geboortehoroscoop zal ons helpen onze positieve en negatieve punten, onze levensloop voor het heden en de toekomst te begrijpen.

Jupiter Transit over Natal Planeten en de impact ervan

25 Nov 2022

Jupiter is net als Saturnus een langzaam bewegende planeet en is een van de buitenste planeten. Jupiter reist door de sterrenhemel en doet er ongeveer een jaar over om van het ene teken naar het andere te gaan.

De invloed van de planeet in een anaetische mate op de geboortehoroscoop

27 Jul 2021

De astrologische mandala, ook wel geboortehoroscoop of astrale horoscoop genoemd, is een registratie van de positie van de sterren op het moment van geboorte. De mandala is een 360� cirkel en is verdeeld in 12 delen en 12 tekens, ook wel astrologische huizen genoemd. Elk teken heeft 30�.

De planeten die deze incarnatie besturen

27 Jul 2021

De planeten Jupiter en Saturnus besturen onze huidige incarnatie op basis van de karmas die we in eerdere ervaringen hebben opgebouwd. Maar wat is tenslotte karma?

De relatie tussen astrologie en planetaire cycli en succes

27 Jul 2021

Astrologie bestudeert ieders geboortehoroscoop, wat overeenkomt met een afbeelding van hoe de sterren aan de hemel stonden op het moment van hun geboorte. Deze positie omvat de astrologische huizen en de tekens van de dierenriem.

De 5 tekens van de dierenriem waaruit de beste vrouwen bestaan

21 Jul 2021

Het is mogelijk om te zien of de persoon een goede roeping tot het huwelijk heeft door zijn geboortekaart te lezen. Hiervoor moet je rekening houden met verschillende elementen van je astrologische mandala.

Olympische Spelen in Tokio vanuit het oogpunt van astrologie

15 Jul 2021

De Olympische Spelen in Tokio lopen van 23 juli 2021 tot 8 augustus 2021. De openingsceremonie is op 23 juli om 20:00 uur Tokio-tijd. Sommige games beginnen echter al voor het inaugurele evenement.