Find Your Fate Logo

Search Results for: Huizen (15)

Thumbnail Image for Goeroe Peyarchi Palangal - Jupiter Transit - (2024-2025)

Goeroe Peyarchi Palangal - Jupiter Transit - (2024-2025)

15 Apr 2024

Jupiter is een planeet die ongeveer een jaar in elk sterrenbeeld doorbrengt. Het is de planeet die regeert over onze groei en welvaart in het leven.

Thumbnail Image for De astrologie van Sedna - De godin van de onderwereld

De astrologie van Sedna - De godin van de onderwereld

08 Sep 2023

Sedna is een asteroide met het nummer 90377 en werd ontdekt in het jaar 2003. Hij heeft een diameter van ongeveer 1600 kilometer en is het grootste planetaire lichaam dat zich na de ontdekking van Pluto bevindt.

Thumbnail Image for Guru Peyarchi Palangal (2023-2024) - Jupiter Transit-effecten

Guru Peyarchi Palangal (2023-2024) - Jupiter Transit-effecten

22 Apr 2023

Jupiter of Guru passeert op 21 april 2023 om 17:16 uur (IST) en dit is toevallig een vrijdag. Jupiter zou verhuizen van het huis van Vissen of Meena Rasi naar Ram of Mesha Rasi.

Thumbnail Image for Vind uw dominante planeet in astrologie en plaatsingen in de geboortehoroscoop

Vind uw dominante planeet in astrologie en plaatsingen in de geboortehoroscoop

22 Jan 2023

In de astrologie wordt meestal gedacht dat het zonneteken of de heersende planeet of de heerser van de Ascendant het tafereel domineert. Dat is echter niet altijd zo.

Thumbnail Image for Pluto in de Twaalf Huizen (12 Huizen)

Pluto in de Twaalf Huizen (12 Huizen)

22 Jan 2023

Wist je dat Pluto een van de meest gevreesde planeten in de astrologie is? Hoewel Pluto het brute en gewelddadige aan de negatieve kant vertegenwoordigt,

Thumbnail Image for Neptunus in de Twaalf Huizen (12 Huizen)

Neptunus in de Twaalf Huizen (12 Huizen)

16 Jan 2023

Neptunus is een planeet die verwant is aan onze paranormaal begaafde. Deze positie in onze geboortehoroscoop geeft dat deel van ons leven aan dat hunkert naar offers. De invloeden van Neptunus zijn erg vaag, mystiek en dromerig van aard.

Thumbnail Image for Uranus in de Twaalf Huizen (12 Huizen)

Uranus in de Twaalf Huizen (12 Huizen)

10 Jan 2023

Uranus heerst over het sterrenbeeld Waterman. De plaatsing van Uranus in onze geboortehoroscoop duidt op de drang naar vrijheid en individualiteit in dat gebied dat wordt beheerst door het huis.

Thumbnail Image for Saturnus in de Twaalf Huizen (12 Huizen)

Saturnus in de Twaalf Huizen (12 Huizen)

27 Dec 2022

De plaats van Saturnus in de geboortehoroscoop geeft het gebied aan waarin u waarschijnlijk zware verantwoordelijkheden op u zult nemen en obstakels zult tegenkomen. Saturnus is de planeet van beperkingen en beperkingen, en zijn positie markeert de plek waar moeilijke uitdagingen in de loop van ons leven zullen worden aangegaan.

Thumbnail Image for Jupiter in de Twaalf Huizen (12 Huizen)

Jupiter in de Twaalf Huizen (12 Huizen)

27 Dec 2022

Jupiter is de planeet van expansie en overvloed. De huisplaatsing van Jupiter laat zien in welk gebied u waarschijnlijk positief of optimistisch bent.

Thumbnail Image for Mars in de Twaalf Huizen (12 Huizen)

Mars in de Twaalf Huizen (12 Huizen)

26 Dec 2022

Het huis waarin Mars zich bevindt in je geboortehoroscoop is dat deel van het leven waarin je acties en verlangens uitdrukt. Uw energie en initiatief zullen worden besteed aan het focussen op de zaken van deze specifieke sector van de kaart.

Thumbnail Image for Venus in de Twaalf Huizen

Venus in de Twaalf Huizen

16 Dec 2022

De positie van Venus in je geboortehoroscoop of horoscoop laat zien hoe je jezelf sociaal, romantisch en artistiek uitdrukt, in de verschillende gebieden van je leven geeft Venus een gevoel van harmonie, verfijning en esthetische smaak aan het huis dat het inneemt.

Thumbnail Image for Mercurius in de Twaalf Huizen

Mercurius in de Twaalf Huizen

14 Dec 2022

De positie van Mercurius in de geboortehoroscoop geeft informatie over de praktische kant van je geest en de manier waarop je communiceert met de mensen om je heen. Het geeft de mentale activiteit en interessevariaties van de inboorling aan.

Thumbnail Image for Maan in de Twaalf Huizen

Maan in de Twaalf Huizen

13 Dec 2022

Het huis waar de maan bij de geboorte in uw geboortehoroscoop wordt geplaatst, is de sector waarin gevoelens en emoties het duidelijkst zullen zijn. Hier reageer je onbewust, omdat je in je opvoeding geconditioneerd bent.

Thumbnail Image for Zon in de Twaalf Huizen

Zon in de Twaalf Huizen

09 Dec 2022

De plaatsing van het huis van de zon toont het gebied van het leven waar de vitale energie´┐Żn die door de zon worden opgewekt zich waarschijnlijk zullen concentreren. De zon geassocieerd met een huis verlicht of geeft licht aan de betekenis van dat huis.

Thumbnail Image for Transit van Jupiter in huizen en de effecten ervan

Transit van Jupiter in huizen en de effecten ervan

25 Nov 2022

De transit van Jupiter in elk sterrenbeeld duurt ongeveer 12 maanden of 1 jaar. Vandaar dat het effect van de doorvoer lang zou blijven hangen, zeg ongeveer een jaar.