Search Results for: Huis (19)

2024 Planetaire invloeden op Ram

28 Nov 2023

De Zon, de gever van leven, komt op 21 maart 2024 in uw teken en zou hier de komende maand aanwezig zijn, als voorbode van het Ram-seizoen. Je zou de hele lente in de schijnwerpers staan en geladen zijn met positieve gevoelens.

Im Marz 2025 wird Merkur im Widder rucklaufig

17 Aug 2023

Merkur, der Planet der Kommunikation und des logischen Denkens, wird vom 15. Marz bis 7. April 2025 im Widder rucklaufig sein. Dies ist die erste rucklaufige Phase von Merkur in diesem Jahr.

Beste en slechtste plaatsingen voor de planeten in de astrologie

11 Mar 2023

In de astrologie krijgen de planeten, wanneer ze in bepaalde huizen worden geplaatst, aan kracht en in bepaalde huizen brengen ze hun slechtste eigenschappen naar boven.

Pluto in de Twaalf Huizen (12 Huizen)

22 Jan 2023

Wist je dat Pluto een van de meest gevreesde planeten in de astrologie is? Hoewel Pluto het brute en gewelddadige aan de negatieve kant vertegenwoordigt,

Neptunus in de Twaalf Huizen (12 Huizen)

16 Jan 2023

Neptunus is een planeet die verwant is aan onze paranormaal begaafde. Deze positie in onze geboortehoroscoop geeft dat deel van ons leven aan dat hunkert naar offers. De invloeden van Neptunus zijn erg vaag, mystiek en dromerig van aard.

Uranus in de Twaalf Huizen (12 Huizen)

10 Jan 2023

Uranus heerst over het sterrenbeeld Waterman. De plaatsing van Uranus in onze geboortehoroscoop duidt op de drang naar vrijheid en individualiteit in dat gebied dat wordt beheerst door het huis.

Saturnus in de Twaalf Huizen (12 Huizen)

27 Dec 2022

De plaats van Saturnus in de geboortehoroscoop geeft het gebied aan waarin u waarschijnlijk zware verantwoordelijkheden op u zult nemen en obstakels zult tegenkomen. Saturnus is de planeet van beperkingen en beperkingen, en zijn positie markeert de plek waar moeilijke uitdagingen in de loop van ons leven zullen worden aangegaan.

Jupiter in de Twaalf Huizen (12 Huizen)

27 Dec 2022

Jupiter is de planeet van expansie en overvloed. De huisplaatsing van Jupiter laat zien in welk gebied u waarschijnlijk positief of optimistisch bent.

Mars in de Twaalf Huizen (12 Huizen)

26 Dec 2022

Het huis waarin Mars zich bevindt in je geboortehoroscoop is dat deel van het leven waarin je acties en verlangens uitdrukt. Uw energie en initiatief zullen worden besteed aan het focussen op de zaken van deze specifieke sector van de kaart.

Venus in de Twaalf Huizen

16 Dec 2022

De positie van Venus in je geboortehoroscoop of horoscoop laat zien hoe je jezelf sociaal, romantisch en artistiek uitdrukt, in de verschillende gebieden van je leven geeft Venus een gevoel van harmonie, verfijning en esthetische smaak aan het huis dat het inneemt.

Mercurius in de Twaalf Huizen

14 Dec 2022

De positie van Mercurius in de geboortehoroscoop geeft informatie over de praktische kant van je geest en de manier waarop je communiceert met de mensen om je heen. Het geeft de mentale activiteit en interessevariaties van de inboorling aan.

Maan in de Twaalf Huizen

13 Dec 2022

Het huis waar de maan bij de geboorte in uw geboortehoroscoop wordt geplaatst, is de sector waarin gevoelens en emoties het duidelijkst zullen zijn. Hier reageer je onbewust, omdat je in je opvoeding geconditioneerd bent.

Zon in de Twaalf Huizen

09 Dec 2022

De plaatsing van het huis van de zon toont het gebied van het leven waar de vitale energie�n die door de zon worden opgewekt zich waarschijnlijk zullen concentreren. De zon geassocieerd met een huis verlicht of geeft licht aan de betekenis van dat huis.

Transit van Jupiter in huizen en de effecten ervan

25 Nov 2022

De transit van Jupiter in elk sterrenbeeld duurt ongeveer 12 maanden of 1 jaar. Vandaar dat het effect van de doorvoer lang zou blijven hangen, zeg ongeveer een jaar.

Manieren om een Saturn Transit te overleven

24 Nov 2022

Wanneer Saturnus passeert, zou het een tijd zijn voor levenslessen. Dingen vertragen, er zouden vertragingen en allerlei soorten hindernissen zijn.

Is nummer 13 geluk of pech?

23 Nov 2022

Het getal 13 heeft zoveel stigma. Over het algemeen zijn mensen bang voor het nummer 13 of iets dat dit nummer draagt. Nummer 13 markeert het begin van de tienerjaren in de chronologie van het menselijk leven.

Hoe de Midhemel te vinden en waarom het altijd op het 10e Huis, Midhemel in 12 Zodiac Signs

27 Aug 2021

Je middenhemel is verantwoordelijk voor het weerspiegelen van je sociale gezicht en reputatie. Je vindt je Midhemel-teken door de MC te bestuderen, een verticale lijn in je geboortehoroscoop. Het geeft het sterrenbeeld aan, dat precies boven de plek stond waar je geboren bent.

Oorzaken voor vertraging in het huwelijk

17 Aug 2021

Soms zien we dat een persoon de gewenste leeftijd en de gewenste kwalificatie heeft bereikt, maar nog steeds geen geschikte match voor hun huwelijk kan vinden.

Hoe het huisnummer uw succes be�nvloedt?

03 Aug 2021

Ben je gelukkig in je huidige woning of op zoek naar een huis met een geluksgetal? Uw huisnummer kan tegen u werken wat uw succes kan be�nvloeden.