Home > 2017 Horoscoop > Stier 2017 HoroscoopALGEMEEN

Het jaar 2017 zou een periode vol met veel energie voor de Taurus inboorlingen zijn. Echter niet op je lauweren rusten, maar maak gebruik van alle mogelijkheden die je weg komen. Ga vooruit en zorg ervoor dat u uw talenten en creativiteit te brengen in de schijnwerpers. Al uw jaren van hard werk en de inspanningen vruchten afwerpen in een verstandige manier nu. Je zou het gevoel dat je niet de tijd die nodig is voor rust en ontspanning. Maar dan blijven bewegen zoals je zou hebben van uw handen vol het hele jaar door. Tackle het jaar hoofd op, plicht en verantwoordelijkheid de eerste plaats komen en dan komt recreatie en rust.

CARRIÈRE

Dit jaar 2017 oproepen tot veel meer strategische planning en een intensieve aanpak zo ver als je carrière veld betreft. Mars en Saturnus zijn gunstig geponeerd om u te begeleiden in uw vooruitgang. Echter problemen schuilt rond in de relaties met de autoriteiten of collega's. Sommige ingeroepen van de oorlog zou worden betrokken in dit gebied, als je vooruit vooruitgang gaat niet goed met veel. Sommige frustraties zijn op de kaarten, maar dan moet je de manier waarop je actief zijn in de professionele front te veranderen. Vermijd confrontaties van soorten en ze kunnen op elk gewenst moment een averechts effect. Breng uw creativiteit en presenteren zich op een meer aangename manier die uw werkplek wordt een gunstige sfeer te werken. Tegen het einde van het jaar, worden opgesteld voor een aantal grote verhuizingen.

LIEFDELiefde zou het centrale thema van je leven in het jaar 2017. De bestaande relatie zou een nieuw sprankje hoop te krijgen voor nu. Mars en de Zon zou in staat zijn om u te begeleiden in uw liefde leven het hele jaar door en assertief beslissingen te nemen. Degenen die in een dilemma met betrekking tot relaties kunnen in staat zijn om een duidelijk standpunt nu nemen over wie te blijven zitten en die banden met af te snijden. Beweeg voorzichtig in uw liefde arena als er misschien een aantal vertragingen en belemmeringen voor uw bezigheden op keer. Probeer om een limiet te stellen of de grens wat relaties betreft zoals sommigen sjokken op u in de loop van je pad. Enkel degenen die misschien in een oprechte vriendschap die geleidelijk verandert in ware liefde naarmate het jaar vordert op te voeren. Sommige sensuele en emotionele momenten kan worden verwacht rond het einde van het jaar. Laat het verleden rusten, neem de tijd om af te sorteren verschillen met partner en vooruit te komen in een positieve pad.

FINANCIËN

Gedurende het jaar 2017, zou uw financiële pad en aanpak een stuk ten goede te veranderen. Je zou in staat zijn om een vaste stand ten aanzien van investeringen voor de toekomstige plannen voor de lange termijn en het uitsnijden van op extravagante uitgaven te nemen. Sommige ongewenste uitgaven zou kunnen komen in uw weg al in de vorm van medische uitgaven voor de dierbaren. Proberen om de schade aan uw financiële draagkracht zoveel mogelijk door je hard verdiende geld te beperken. Blijf bij je doelen en je zou uit ongedeerd rond het eind van het jaar komen. Heeft heroriënteren uw financiële verplichtingen en krijgen in een serieuze resource planning-modus. Het verbeteren van uw financiële zekerheid voor de toekomst zou geven veel gemoedsrust en het lef om het leven tegemoet te zien met stijl.

ADVIES

Uw hoge energie-niveaus voor de periode kunt u te lokken in de richting van toegeeflijkheid van soorten, blijf weg van deze verleidingen. Heeft focus je energie in de richting van constructieve doeleinden. Het ontwikkelen van een sterke basis om je heen, zodat uw toekomstige ongedeerd of onaangetast blijft. Houd goede relaties binnen uw bereik. Saturnus zou kunnen brengen in sommige geestdodende op keer door het jaar, blijven gaan vooruit. Hoewel sommige negativiteit rond zou op de loer liggen houd jezelf in positief terrein. Maak al uw mislukkingen stapstenen. Je innerlijke zelf heeft veel vleiend om te leven in een nieuw licht.

GEZONDHEID

Rond het begin van het jaar tot het midden van het jaar, zou de energie-niveaus en uithoudingsvermogen van Taurus inboorlingen heel groot zijn. Je zou in staat zijn om problemen te confronteren in de professionele en persoonlijke leven met gemak. Maar u wordt geadviseerd om zich aan een sport voor uw gezondheid op peil te houden. Vermijd slechte eetgewoonten, verander je dieet plannen en voer een detox-programma voor een betere vitaliteit en gezondheid. Een aantal kwesties in verband met de spijsvertering en het zenuwstelsel kunnen kruipen op keer. De tweede helft van het jaar zou heel vermoeiend voor de meeste inwoners zijn. Resolve om voldoende rust en ontspanning te krijgen, zodat je niet uit te gaan van stoom.

FAMILIE

Huis en familie zou een ontmoeting met een aantal belemmeringen en ontberingen tijdens het begin van het jaar 2017. Maar na augustus, dingen zou in dit front fleuren als Jupiter je 4e huis zou gaan. Aankoop of verkoop van een stuk grond en woning is op de kaarten voor een aantal Taurus inboorlingen. Sommige zou kunnen krijgen in het maken van een renovatie of veranderingen voor het huis eigendom. Vrede en harmonie zou heersen in het thuisfront. Wanneer familie mislukt, zou vrienden in staat zijn om uw redding te komen. In het algemeen goedheid zou worden gevonden in uw thuisfront voor de tweede helft van het jaar.

ONDERWIJS

Voor zover het onderwijs en academici betreft, zou het jaar 2017 een goede periode voor veel Taurus individuen. De planetaire transits en afstemmingen zou gewoon prefect voor hen om uit te blinken in de academici. Die in de competitieve examens zouden komen ook succesvol. Echter aspiranten hogere studies 'kan tegen een stootje. Ze kunnen een nieuwe poging om de tweede helft van het jaar te maken.

REIZEN

Niet veel van reizen is op de kaarten voor de Taurus inboorlingen loop van dit jaar. Hoewel lange overzeese uitzettingen worden uitgesloten, zou korte trips als gevolg van plezier of zaken komen in voor een aantal inwoners. Wees voorzichtig wanneer u reist, houdt een tab op uw financiën en gezondheid.